Reteta asta este inspirata de o reteta citita pe blog-ul Adrianei..Reteta de pornire este cu muschiulet de porc si eu am adaptat-o si am facut mici adaugiri pentru pui.
Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.
Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.
Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.
Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.
Rulourile se ung cu un amestec din :
1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lg zahar
1 lg apa
Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )
Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.
Eu le-am servit cu ciupercichampignon cu lamaie,a carei reteta o gasiti la capitolul retete de post.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii