Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna cu ardei capiacopti pe acre le-ai umplut cu sferturi de ou fiert
si cu felii de masline.
Prinzi rulourile cu scobitori daca e nevoie si le pui intr-o tava unsa cu ulei.
Optional: se stopeste rulourile cu vin si le dai la cuptor, eu am amestecat boia,piper, sare,oragano cu putin ulei si le-am dat pe deasupra.
Cand carnea e gata se scot rulourile pe un paltou si se servesc cu salata de toamna sau cu ce va place.
Pofta Buna!!!:)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii