autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti cu banana

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Aveti nevoie de biscuiti normali 300 g, margarina jumate de cutie, 2 ling cacao, ciocolata de care aveti. Eu am pus una cu gust de portocale, 200 ml lapte, esenta de rom musai, banana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce.


Zdrobiti cu mana biscuitii...


Adaugati compozitia calda peste biscuiti, puneti rom. Daca e prea moale, mai adaugati biscuiti..


Puneti pe folie, iar la mijloc bagati 1 banana.


Dati la rece 5-6 ore.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • Aveti nevoie de biscuiti normali 300 g
  • margarina jumate de cutie
  • 2 ling cacao
  • ciocolata de care aveti. Eu am pus una cu gust de portocale
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom musai
  • banana.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Beatrice Rotaru

Muffinsuri sau briose

Se pun toate ingredientele in mixer si se amesteca bine... Se ung formele de muffinsuri. Se pune

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Galusti cu prune

Fierbi cam juma kg de cartofi sau cati vrei, ii faci piure, amesteci cu 2 galbenusuri si 4-5 linguri

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Aperitiv cu dovlecel si vinete

Cureti ceapa, dovlecelul, vanata si rosia si le tai marunt. calesti ceapa, adaugi rosia, dovlecelul

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca, stafide si coaja de portocala

Cozonac cu nuca, stafide si coaja de portocala

Peste 100 gr de faina varsam 200 ml lapte caldut si amestecam repede cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase apoi intoarcem aluatul

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Dulcinele-biscuiti cu zahar

Dulcinele-biscuiti cu zahar

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade sau 200. Se pun ingridentele intr-un bol si se framanta un aluat care este putin lipicios -se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse