autor:

Fara foto

» » Prajituri

Salam de biscuiti (de post)

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia.


Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza.


Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine.


Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc.


Se dau la rece pana a doua zi.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Flavia Ungurean

Budinca de paste

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Salata de peste

Se scurge conserva de ulei si se piseaza bine pana devine pasta. Se adauga untul, ceapa, zeama de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste

Snitel de pui auriu

Se taie pieptul de pui pentru snitele, se bat bine si se condimenteaza cu knorr-barbeque de pui.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

136 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Prajituri