autor:

Fara foto

» » Prajituri

Salam de biscuiti (de post)

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2007
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2007

Ingrediente
1 kg de biscuiti ( de post), 1 praf de cacao, 2 cuburi de margarina (Unirea), zahar dupa gust, zahar vanilat, ceai (indiferent de aroma), miez de nuca, stafide, nuca de cocos, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia.


Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza.


Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine.


Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc.


Se dau la rece pana a doua zi.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Flavia Ungurean

Budinca de paste

Se fierb pastele si se scurg bine de apa. se face o crema din branza de vaci, galbenusurile, stafidele,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Snitel de pui auriu

Se taie pieptul de pui pentru snitele, se bat bine si se condimenteaza cu knorr-barbeque de pui.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Salata de ton cu legume

Se scurge pestele de ulei si se amesteca cu toate ingredientele. Pofta buna!

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri