Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi) se fierb apoi se taie in cubulete, la fel de mici ca si pieptul. Mazarea am cumparat-o la cutie si este deja fiarta. Am taiat si castraveti in cubulete si am amestecat toate ingredientele intr-un castron mare. Se adauga doua linguri de maioneza si dupa gust daca va place, o lingura de mustar dulce. Am adaugat sare, piper, putin Delikat si dupa ce am amestecat bine toate ingredientele am inceput sa asez frumos pe tava salata, in forma de pestisor.
Pe deasupra am pus felioare de castraveti.
Ochisorul este o maslina taiata rondele.
Gura este un morcov fiert.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii