Pieptul de pasare se pune intr-o oala cu apa cu un praf de sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Separat morcovul, cartofii si ciupercile se pun si ele la fiert cu putina sare. Fierbem si 2 oua pentru maioneza. Dupa ce sau fiert legumele dar si pieptul de pui se taie bucati mici. Castravetii si gogosari murati se taie si ei bucati si se amesteca cu legumele si carnea. Maioneza se prepara din doua galbenusuri de ou fierte si doua crude, ulei si putina zeama de lamaie sau putin mustar. Se amesteca toate ingredientele cu trei sferturi din maioneza se pun pe un platou sau farfurie. Se orneaza cu maioneza ramasa gogosar murat, masline si albusul de ou fiert.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii