Mazarea, fasolea verde si morcovul taiat cubulete se fierb, se scurg de apa si se lasa la racit. De asemenea, pieptul se fierbe si se taie fasii subtiri.
Intr-un bol pentru salata se aseaza frunzele de salata, legumele fierte, rosiile , doua linguri de ulei de masline, si carnea de pui, iar deasupra crutoanele de paine.
Dressingul se realizeaza din smantana, telemea, un catel sau doi de usturoi, patrunjel verde tocat fin, care se amesteca si, fie ca se toarna peste salata, fie ca se serveste separat.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii