autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , Salate, Salate

Salata cu ardei copti si piept de pui

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
- 4 ardei copti, - 200 grame piept de pui, - 10 masline dietetice, - putin otet, - knorr dressing grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii copti se taie fasii.


Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat.


Se pun toate intr-o salatiera, se adauga maslinele, putin otet si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 4 ardei copti
  • - 200 grame piept de pui
  • - 10 masline dietetice
  • - putin otet
  • - knorr dressing grecesc

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

23 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

38 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Salate reci
Crema de mazare cu avocado

Crema de mazare cu avocado

Scoatem conţinutul conservei şi turnăm mazărea boabe într-o strecurătoare, apoi o clătim cu un jet de apă rece, după care

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de sfecla rosie si branza

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si sfecla cuburi de marimea dorita. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive