1. salata o trecem printr-un jet de apa si lasam sa se scurga de apa bine.2. rosia o spalam si taiem feliute3. .ceapa o curatam de foi o spalam si taiem bucatele micute.4 . tonul il scugem de ulei(sau daca doriti adaugati-l in locul uleiului de masline).5.punem pe farfurie prima data salata punem sare apoi punem feliutele de rosii pe margini ceapa in mijloc ,apoi tonul si la urma migdalele.punem ulei sare si otet .a iesit foarte buna si crocanta datorita migdalelor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii