festivalul blogurilor gustoase

autor:

Corina Nechifor

» » Salate cu peste

Salata cu ton si sfecla rosie

Autor: Corina Nechifor (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Sfecla se pune la fiert in jur de o ora. Dupa ce a fiert, se lasa un pic la racit, apoi se decojeste si se taie cu ajutorul unui robot de bucatarie sau se poate rade pe razatoare.


Se adauga in sfecla tonul din conserva scursa de lichid si cateva bucatele de ardei.


Se amesteca cu maioneza.


Se adauga si condimente pentru peste.


Se potriveste gustul cu sare si piper. poate manca dupa maxim 5 minute de la preparare!


E pur si simplu delicios-si asta va spune cineva care nu era innebunit dupa sfecla!!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1-2 conserve de ton maruntit
  • 1 sfecla potrivita
  • cateva de felii ardei gras (orice culoare)
  • maioneza
  • cateva picaturi de lamaie
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Corina Nechifor

Salata a la Corina

Se decojesc castraveti,telina si merele si se taie dupa gust {pestisori,cubulete...}sa nu fie intregi

30 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Salate cu peste
Salata de somon

Salata de somon

Amestecati toate ingredientele, asezonati. Puneti ulei de masline, otet si ghimbir dupa gust. Mai multe retete delicioase gasiti

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate cu peste
Salata "Suba"

Salata "Suba"

Fierbem cartofii, morcovii si sfecla, apoi le taiem cubulete, si ceapa la fel si incepem primul strat punem cartofi, apoi morcov, ceapa,

1 vot    1 comentariu
45 min
Salate cu peste