Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si condimente de carne la gratar (exista la pliculet, gata asortate), dupa care se trag in tigaia tip gril sau intr-o alta tigaie care sa nu necesite ulei; ardeii se curata de semintele ramase si se taie fasii subtiri; porumbul se scoate din conserva si se clateste putin; maslinele se taie rondele sau se pot lasa asa intregi; ciupercile se scot din conserva si se trag putin in tigaie sau se pot lasa asa cum sunt.
Toate ingredientele se amesteca, se adauga putin ulei de masline si se lasa la frigider cam jumatate de ora, dupa care se poate consuma.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii