Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent. Il lasam la foc mic spre mediu, cu capac pana cand se rumeneste pe o parte, il intoarcem si il prajim uniform.
Fierbem oul tare, asteptam sa se racoreasca dupa care il curatam si il taiem rondele.
Facem un sos din ulei, mustar, usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, sare si piper. Amestecam frunzele de spanac spalate si uscate cu sosul si asezam pe farfurii. Pe deasupra aranjam rondele de ou si fasiile de ficat.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii