Intr-o oala mai marisoara adaugam apa la fiert cu sare, intr-o alta mai mica apa tot cu sare si punem ouale la fiert; intre timp conopida o desfacem bucatele, apoi o spalam bine in 2-3 ape; cand apa a dat in clocot adaugam bucatile de conopida lasam la fiert pina se inmoaie bine. Intre timp preparam maioneza si o lasam la frigider.
Dupa ce conopida a fiert o scoatem intr-o strecuratoare mai mare si o lasam sa se raceasca si sa se scurga de apa, apoi cu un tel sau mixer o zdrobim pina obtinem o pasta, ceapa o tocam foarte marunt si o adaugam in conopida zdrobita si maioneza o amestecam bine apoi o condimentam si o lasam la frigider cam 30 de minunte. Se serveste rece pe paine cu rosii proaspete, ideala pentru mic dejun sau gustare. Pofta mare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii