Salata de cuşcuş-specifica tarilor arabe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata de cuşcuş-specifica tarilor arabe

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana de cuşcuş
  • -250 grame rosii mici
  • -1 ceapa mica
  • -1 conserva de boabe de naut
  • -2 linguri frunza de menta verde
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -coaja rasa de la o portocala( optional)
  • -2 linguri seminte de migdale jumatati prajite in ulei de porumb
  • -2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se pune cuşcuşul intr-un bol, se toarna peste el apa fierbinte si se lasa sa stea 5 minute.

Se trece apoi sub un jet de apa rece si se stoarce in maini bine.

Se adauga boabele de naut,coaja de portocala,1 lingura de ulei de masline,sare si piper dupa gust.

Intr-un bol separat se amesteca ceapa taiata marunt, rosiile taiate sferturi,frunzele de menta taiate mai mari , restul de ulei de masline, sare si piper dupa gust.

Se amesteca usor cu cuşcuşul si se aseaza pe un platou.

Se presara cu semintele de migdale prajite si se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise