Zaharul l-am pus intr-o cratita pentru a se forma caramelul.Cand este gata caramelul ,introduc feliile de fructe,biscuitii macinati si amestecati cu putina ciocolata topita,miez de nuca macinat ,nuca de cocos,stafide,zahar vanilat.Se amesteca usor si se mai lasa la foc mic cateva minute.La sfarsit se adauga putin lichior de portocale.
Se lasa sa se raceasca foarte bine si apoi se monteaza salata pe un platou sau individual in cupe.Se serveste cu frisca sau inghetata.
Incercati este delicioasa!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii