autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Salata de gogosari cu ghebe

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, gogosarii, ciupercile. Incorporezi ingredientele, asezi salata in borcane, mai dai un clocot baitului, umpli borcanele. Le capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 25-30 minute. Invelesti in paturi, lasi sa se raceasca treptat.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine):

    Am pregatit salata de gogosari cu ghebe numai ca am facut in cantitate mai mica cit sa avem pe doua saptamini ptr ca la noi nu se poate mentine cantitati mari nu este camara rece si la frigider nu este loc dar a fost minunata.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stefan Bobeică , 14 octombrie 2013

    multumim

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010

    Delicioasa reteta ta...

  • Fara foto

    iulian 78 , 20 iunie 2010

    Este o reteta delicioasa.....

    • Cristina  A

      Cristina A (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Deja salivez,eu pana acum curatam gogosarii de seminte si cotor si umpleam cu ghebe si cu hrean, dar am sa incerc si asa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      foarte bine arata si cred ca ti-a iesit gustoasa salata,sa sti ca te-am votat 5 puncte.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Chiar ca e tentanta !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Chiar interesanta reteta, ma tenteaza..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

106 voturi

Ingrediente

  • 2 kg gogosari
  • 2 kg ghebe marunte
  • 2 kg ceapa
  • 250 ml otet
  • 1 l apa
  • 1,5 lingura sare mare
  • 3 linguri miere de albine
  • 4 linguri ulei
  • piper
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • boabe de mustar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

Stefan Bobeică

multumim

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Vinete murate

Vinete murate

Ardeii se taie feliute. Usturoiul se curata si se pregateste un mujdei din usturoi, sare, otet si apa. Vinetele se taie cubulete

0 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Toate legumele se spala, se curata si se cantaresc, iar in final trebuie sa cantareasca kilogramele de mai sus. Apoi, gogosarul se

2 voturi    8 comentarii
3h
Conserve si muraturi