autor:

autor

» » Aperitive

Salata de icre de crap

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
200 gr. icre, 50 gr. miez de piine, 200 gr. ulei, o ceapa potrivita taiata marunt, sare, zeama de lamiie

Dificultate: Medie Timp: 45 min

65 voturi

Mod de preparare

Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite.


Se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla la foc, pe o cratita cu apa, amestecindu-le din cind in cind, pina se inrosesc.


Separat se moaie in apa miezul de piine, se stoarce bine, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele.


Se bat cu mixerul, se pune uleiul putin cite putin, lamiie si ceapa taiata marunt dupa gust.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Sunt grozave!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

65 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. icre
  • 50 gr. miez de piine
  • 200 gr. ulei
  • o ceapa potrivita taiata marunt
  • sare
  • zeama de lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Sunt grozave!



Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive