autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Salata de icre de crap

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite.


Se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla la foc, pe o cratita cu apa, amestecindu-le din cind in cind, pina se inrosesc.


Separat se moaie in apa miezul de piine, se stoarce bine, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele.


Se bat cu mixerul, se pune uleiul putin cite putin, lamiie si ceapa taiata marunt dupa gust.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Sunt grozave!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

65 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. icre
  • 50 gr. miez de piine
  • 200 gr. ulei
  • o ceapa potrivita taiata marunt
  • sare
  • zeama de lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Sunt grozave!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    40 comentarii
2h
Aperitive cu peste
Minitort cu pate de macrou

Minitort cu pate de macrou

Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste