autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu legume, Salate de legume

Salata de legume de iarna

Autor: Daniela Nedelea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Legumele se rad se sareaza si dupa 10 minute se storc bine. Castraveciorii sau gogosarii se tai cubulete.


Toate se amesteca si se lasa o ora.


Se mai storc odata.


Se adauga maioneza.


Este superbuna.


Se mananca pe paine sau se poate folosi ca aperitiv la o masa festiva. Va garantez ca va deveni " vedeta" mesei.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • morcov
  • mere(1-2)
  • telina
  • muraturi( castraveti sau gogosari).
  • maioneza

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Daniela Nedelea

Musaca cu piure de cartofi

Cartofii se fierb ca pentru piure. Intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si se calesc.

92 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.Se

4 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu legume
Salata din ridiche neagra cu praz

Salata din ridiche neagra cu praz

Curăţaţi şi spălaţi legumele. Răzuiţi ridichea neagră, tocaţi fideluţă feliile de ardei roşu şi prazul; tocaţi mărunt

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume