1. Se taie ceapa sub forma de pestisori si se freaca cu sare;
2. Dupa 20 min se scurge de zeama lasata si se trece intr-un castron;
3. Se adauga pestisorii marinati, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si piperul;
4. Se amesteca toate ingredientele, se orneaza cu frunze de patrunjel verde si felii de lamaie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii