autor:

ALINA BANICA

» » Aperitive

Salata de peste cu ceapa

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Ingrediente
- 250 g pestisori marinati, - 1 ceapa rosie, - 1 ceapa galbena, - cateva masline, - piper, - zeama de la o lamaie, - 50 ml ulei de masline, - patrunjel verde, - cateva felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

1.


Se taie ceapa sub forma de pestisori si se freaca cu sare;


2. Dupa 20 min se scurge de zeama lasata si se trece intr-un castron;


3.


Se adauga pestisorii marinati, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si piperul;


4.


Se amesteca toate ingredientele, se orneaza cu frunze de patrunjel verde si felii de lamaie.


Pofta buna!
1.


Se taie ceapa sub forma de
Retete
Alte retete din Aperitive

Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei

Sotul meu a fost la pescuit si a prins cateva bucati de platica de toata frumusetea si m-am decis

7 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 30 noiembrie 2013

    Imi place

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    este o reteta foarte buna ;la noi in casa se facea si cu morcov ras

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • - 250 g pestisori marinati
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 ceapa galbena
  • - cateva masline
  • - piper
  • - zeama de la o lamaie
  • - 50 ml ulei de masline
  • - patrunjel verde
  • - cateva felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui cu gutui

1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza. 2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge,

30 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Varza murata cu ciolan afumat

1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei. 2. Se adauga varza murata si se caleste

21 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

este o reteta foarte buna ;la noi in casa se facea si cu morcov ras

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive