festivalul blogurilor gustoase

autor:

ALINA BANICA

» » Aperitive cu peste

Salata de peste cu ceapa

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se taie ceapa sub forma de pestisori si se freaca cu sare;


2. Dupa 20 min se scurge de zeama lasata si se trece intr-un castron;


3.


Se adauga pestisorii marinati, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si piperul;


4.


Se amesteca toate ingredientele, se orneaza cu frunze de patrunjel verde si felii de lamaie.


Pofta buna!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 30 noiembrie 2013

    Imi place

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    este o reteta foarte buna ;la noi in casa se facea si cu morcov ras

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • - 250 g pestisori marinati
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 ceapa galbena
  • - cateva masline
  • - piper
  • - zeama de la o lamaie
  • - 50 ml ulei de masline
  • - patrunjel verde
  • - cateva felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ALINA BANICA

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui cu gutui

1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza. 2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge,

28 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Varza murata cu ciolan afumat

1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei. 2. Se adauga varza murata si se caleste

20 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Proca Constanta

Imi place

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Mai intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu peste
Calamari a la romana

Calamari a la romana

Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze. Pregatim aluatul : -ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste