- sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.Se asaza pe un platou,
- ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti,
- o parte se asterne peste sfecla,
- morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa,
-se intinde cel de-al doilea strat de ceapa,
- urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper,
- se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel
Spor la treaba!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii