1. Punem cuşcuşul la inmuiat in apa fierbinte - aproximativ 10 minute (pana se umfla).
2. Spalam si taiem legumele si verdeturile.
3. Preparam dressingul: zeama de la 1 lamaie, 3 linguri ulei de masline, sare, piper proaspat macinat.
4. Cu o furculita amestecam cuşcuşul, punem peste verdeturile si legumele si la final dressingul.
Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda @www.sisterskitchen.ro cu paste oferite de Hutton.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii