autor:

Vekas

» » Salate de legume

SALATA DE PUI CU GRAPEFRUIT ROZ

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
800g.pipept de pui fript la rotisor,, (fara piele si oase), 4 buc. grapefruit roz,, 6 morcovi,, 4 dovlecei(zucchini),, 1 ardei gras rosu,, 600g.iaurt(slab,1/5% grasime),, 1/2 lingurita praf de curry,, 1/2 lingurita coriandru macinat,, 1/2 lingurita chimen macinat,, 1/2 lingurita cimbru faramitat,, sare,, 3 linguri zeama de lamaie,, 200g.salata verde asortata(din comert),, 1 pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.


Se taie pieptul de pui cubulete.


2.


Se curata grapefruit-urile de coaja si de pielita alba, iar feliutele se taie bucati.


Morcovii si dovleceii se curata si se rad pe razatoarea mare.Ardeiul gras se taie in fasii.


Se pun intr-un castron.


3.Iaurtul se amesteca cu praful de curry,coriandru macinat, cu chimenul ,cu cimbrul,cu sarea si continutul pachetului de Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.


Se adauga si zeama de lamaie. se amesteca cu verdeturile.


4.Salata verde asortata se aseaza pe un platou .Compozitia de grapefruit ,legume si sos se pune peste salata.Cuburile de pui se aranjeaza peste compozitie.


Se serveste cu un vin alb sec.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Asa e , aspectuos si gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Foarte bun, imi place combinatia cu grepfruit si pt gust si pt aspect.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

    O reteta foarte interesanta, trebuie incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800g.pipept de pui fript la rotisor,
  • (fara piele si oase)
  • 4 buc. grapefruit roz,
  • 6 morcovi,
  • 4 dovlecei(zucchini),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 600g.iaurt(slab,1/5% grasime),
  • 1/2 lingurita praf de curry,
  • 1/2 lingurita coriandru macinat,
  • 1/2 lingurita chimen macinat,
  • 1/2 lingurita cimbru faramitat,
  • sare,
  • 3 linguri zeama de lamaie,
  • 200g.salata verde asortata(din comert),
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vekas

Tortul Indragostitilor

(Se prepara 2 blaturi a cate 6 oua fiecare ) 1. Se bat albusurile spuma si se adauga treptat zaharul. 2.Se

0 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Torturi

Sorbet de telina

1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor) 2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Inghetate

Gem de rubarba cu banane

1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba; 2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Asa e , aspectuos si gustos!



Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata. Taiati rosiile cubulete dupa

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata orientala de post

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem marunt rondele. Mararul il tocam

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume