Se curata, spala si se pun la fiert morcovii si cartofii, se lasa la foc mediu, apoi se-ncearca legumele daca s-au fiert, dupa care se iau de pe foc si se arunca apa in care au fiert, completandu-se cu apa rece si se lasa pentru 5 minute. Separat se pune la fiert si pieptul de pui. Se ia un vas de Jena in care se vor aseza randuri legumele, puiul si pestele. Puiul sipestele se taie tot in cubulete.
Se trece la tocarea legumelor cubulete trecand la aranjare in randuri dupa cum urmeaza:1 strat de cartofi
1 strat de peste
1 strat de sfecla
1 strat de pui
1 strat de morcovi
fiecare strat se sareaza si pipereaza nu in exces, separat intr-un caston se amesteca smantana si maioneza se stoarce si lamaia, se sareaza, pipereaza si se adauga intr-un strat subtire peste legume. Se curata sfecla proaspata si se taie in felii(sau bastonase) foarte subtiri si se trece la decorare. Eu am prezentat o floare iar in mijlocul ei am pus o felita subtire de ceapa verde, se poate executa decorul cu orice idee aveti.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii