autor:

Camelia Grosu

» » Salate de legume

Salata de ridichie neagra

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
-1 ridichie mare, -otet balsamic, -ulei, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ridichea (asa mari mi-au crescut toate), se da prin razatoarea mare, se pune otet balsamic, se amesteca bine.


Se pune ulei si se amesteca deasemenea bine, iar ultima sarea. La inceput ridichea va fi foarte iute, dar daca mai sta putin isi va pierde din iuteala. Este foarte sanatoasa. Este buna pentru ficat si bila sub aceasta forma.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Gustoasa si sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -1 ridichie mare
  • -otet balsamic
  • -ulei
  • -sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

15 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

27 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustoasa si sanatoasa...



Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata. Taiati rosiile cubulete dupa

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata orientala de post

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem marunt rondele. Mararul il tocam

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu legume