autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Salata de ton cu fasole

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Fasolea se spala cu apa calduta, se scurge si se amesteca cu tonul scurs de ulei.


Se adauga ceapa tocata marunt, maioneza de post si se amesteca usor sa nu se zdrobeasca boabele de fasole.


Se acreste cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Usor de facut si foarte gustoasa.

  • Fara foto

    denisamihaela (Maestru bucatar) , 09 martie 2010

    miami!pare delicoasa!10 de la mine

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Buna si gustoasa

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Buna si gustoasa

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      interesanta,usor de facut,merita incercata.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Este o salata delicioasa!

    • Fara foto

      valentina ionita , 24 iunie 2009

      Cred ca este tare delicioasa aceasta combinatie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

52 voturi

Ingrediente

  • o conserva de ton
  • o cutie de fasole cu boabe mari
  • 1 buc. ceapa
  • maioneza de post
  • zeama de lamiie (sau otet)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

6 voturi    6 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Usor de facut si foarte gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

37 voturi    44 comentarii
2h
Aperitive cu peste