-se fierbe trunchiul de ton in apa cu 2 frunze de dafin,boabe de piper,rozmarin
-dupa ce s-a racit pestele se dezoseaza,despieliteaza si se rupe in bucatele
-se prepara maioneza dupa pofta fiecaruia
-se amesteca pestele cu maioneza,usturoiul zdrobit,sare,piper,zeama de lamaie si patrunjel
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii