autor:

doru simona

» » Aperitive cu peste

Salata de ton cu porumb

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Facem mai intai maioneza ,eu totdeauna fac maioneza in casa . procedez cam asa: 1 galbenus crud, 1 linguritza mustar, sare piper si ulei pana se obtine maioneza.


intr.un castron punem tonul maruntit scurs de sucul in care a stat, porumbul de asemenea scurs bine si punem maioneza, zeama de lamaie, sare si piper omogenizam , si dam la rece pana in momentul servirii.


* eu am folosit 2 conserve ton si 1 conserva porumb.


Tipsuri


* e buna aceasta salata sa fie putin mai acrisoara,

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2010

    Este buna salata ta si eu o fac numai ca adaug si castraveciori murati taiati bucatele si iese foarte bine.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2010

    Foarte buna! Ai dreptate, si mie imi place doar maioneza facuta de casa, e mult mai buna decat cea cumparata.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • * Ton bucati de la conserva
  • * porumb de la conserva
  • * maioneza
  • * zeama de lamaie
  • * sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de doru simona

Salata de fasole verde

punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba. o lasam vreo

6 voturi    8 comentarii
30 min
Salate de legume

bomboane ciocolatoase

Pune frisca intr-un vas pe foc si pana sa fiarba, da-o deoparte. Intr-un castronel, pune 300 g. ciocolata

10 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tartine de castravete cu branza si smantana

Castravetele se taie feliute nu f subtiri . Branza se amesteca cu smantana si mararul tocatu,

5 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

kok miori (Chef de cuisine)

Este buna salata ta si eu o fac numai ca adaug si castraveciori murati taiati bucatele si iese foarte bine.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

37 voturi    44 comentarii
2h
Aperitive cu peste