Salată de valeriană cu ouă și mozzarella.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salată de valeriană cu ouă și mozzarella.

Ingrediente

  • 50 g valeriană
  • 2 ouă fierte tari
  • 100 g mozzarella
  • 1 roșie
  • 1 ardei kapia
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri de hrean ras în oțet
  • opțional: semințe de floarea soarelui neprajite

Mod de preparare

Spălăm valeriana, o scurgem apoi o așezăm într-un bol peste care adăugăm ardeiul kapia tăiat feliuțe, roșiile, usturoiul tăiat cubulețe mici, ouăle, mozzarella și semințele de floarea soarelui. Apoi, facem un dressing din oțet balsamic, ulei de măsline și hrean, care îl turnăm peste salată.

Este cea mai bună salată pe care am încercat-o vreodată!

Pe lângă faptul că este gustoasă, această salată este și foarte sănătoasă. Valeriana, cunoscută și sub numele de salata mielului sau fetică, are un conținut caloric mic, de doar 21 de calorii la 100 g și este bogată în minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grași esențiai omega-3, fibre și clorofilă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise