Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune usturoiul batut;cind si usturoiul e prajit,putin,se pune vinata(coapta,curatata,taiata bucati mari).Se amesteca bine,apoi,se pune pasta de rosii;se amesteca bine,se lasa pe foc,pin ace se usuca,putin(citeva minute);se amesteca aproape tot timpul,sa nu se arda.
Se pune zeama de lamiie si sare,dupa gust.Pe urma,se marunteste(manual sau electric);am folosit blender;apoi,punem compozitia pe un platou,farfurie…,ornam dupa plac.
Se serveste rece,ca aperitiv.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii