Fructele proaspete curatate,taiate cubulete,le punem intr-un bol cu zahar si sucul de mandarine;fructele uscate,mai putin nuca, taiate cubulete,le punem intr-un castron iar peste ele punem 1cana de ceai fierbinte de fructe de padure,acoperim si lasam 15-20min;dupa acest timp,strecuram,fructele le lasam sa se scurga bine,apoi amestecam cu fructele proaspete si nuca;servim in boluri,deasupra frisca sau vara o cupa de inghetata
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii