autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Salata pentru iarna

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul.


Dupa 2-3 zile, salata se poate servi

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    O adunare generala pe cinste...,o bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Cred ca este foarte buna si frumos colorata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

88 voturi

Ingrediente

  • morcov
  • ardei gras
  • gogosari
  • fasole verde
  • conopida
  • castraveti
  • ardei iute
  • hrean
  • telina - radacina
  • frunze
  • gogonele
  • sfecla rosie
  • varza rosie
  • casreaveti sare
  • otet
  • apa
  • foi de dafin
  • piper
  • usturoi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

10 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O adunare generala pe cinste...,o bunatate...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Toate legumele se spala, se curata si se cantaresc, iar in final trebuie sa cantareasca kilogramele de mai sus. Apoi, gogosarul se

2 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosarul puturosului

Gogosarul puturosului

Se curata gogosarul si se pune intr-un vas. Se toaca telina si capatana se taie felii. Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi