festivalul blogurilor gustoase

autor:

burdulea maria elena

» » Conserve si muraturi

Salata pt iarna

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Deja a sosit timpul proviziilor pt iarna. Am pus salata verde la congelator. Eu am pus 50 de capatani, din productie proprie.


Cum se procedeaza: salata proaspata, se curata de frunze vestede se taie coada, se spala in mai multe ape, se fierbe(mai mult se opareste, sa scada putin), se pune la scurs si racit, apoi se portioneaza si se pune in pungi de plastic. Pungile cu salata se congeleaza. Este foarte buna iarna, dar si in criza de timp.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Interesant!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    O idee interesanta!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Este o idee minunata .

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte interesant! Bravo pt idee!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Multumim Elena, pentru aceasta reteta, nu am pus pana acum niciodata in congelator. Felicitari ! ai votul meu.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      nu am pus niciodata salata la congelator da sigur o sa incerc

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Mariela, e o idee foarte bună! N-am pus până acum , salata congelator, dar dacă aş avea şi eu în grădină, aşa aş face!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Capatani de salata verde
  • in functie de necesitatea familiei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

20 voturi    15 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

11 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Interesant!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Gem de visine mentolat

Gem de visine mentolat

Scoatem samburii si dam visinele prin masina de tocat carne sau le blenduim, personal prefer mixerul. Daca doriti puteti lasa 1/2 din

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gem de capsuni

Gem de capsuni

Capsunile se spala si se lasa intregi, li se scot coditele si se acopera cu zahar si lamaie. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade

0 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Conserve si muraturi