Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron. Se adauga ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul kapia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.
Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga otet si ulei de masline amestecand usor. Se serveste rece sau calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii