12
retete

Alte sectiuni
  • Salata de rucola cu boabe de rodie

    Va recomand aceasta salata deoarece rucola este foarte saraca in calorii si bogata in calciu, fier, potasiu, vitamina A si C. Ce este sumacul? Este un condiment cu gust acrisor care se poate folosi la salate si la unele mancaruri unde e cerut acel gust

    0 comentarii

  • Icre de fasole

    Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si se lasa fasolea sa se umfle cel putin o ora. Dupa aceea,

    0 comentarii

  • Ardei c opti umpluti cu vinete

    Spalam legumele. Coacem vinetele prin metoda clasica - de obicei eu folosesc o cratita mare de otel cu fund dublu. Cand sunt coapte le punem intr-un vas cu sita una langa alta, apoi incepem sa le decojim si le mutam in alt vas cu sita. Curatam ardeii

    0 comentarii

  • Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

    - Se curăţă şi se spală bine cartofii, apoi se pun la fiert în apă cu sare sau la fiert în abur presăraţi cu sare. - Fasolea verde şi ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se pun la fiert în apă separată, cu un praf

    0 comentarii

  • Salata de legume cu naut

    Eu am folosit naut fiert acasa ,dar se poate folosi naut din conserva . Daca doriti sa fierbeti nautul atunci acesta trebuie pus in apa pentru 12 ore apoi spalat usor si pus la fiert in apa cu sare si frunze de dafin. Dovlecelul l-am taiat cu curatatorul

    0 comentarii

  • Salata boeuf

    -Se spala legumele si se pun la fiert.Eu am pus cartofii cu morcovul si telina cu pastarnacul.In alt vas am fiert patru oua.Cand legumele sunt fierte,se scurg de apa si se lasa la rece.Cand sunt reci se curata si se toaca marunt,apoi se pun intr-un vas

    0 comentarii

  • Salata cu tofu

    Verdeturile le spalam bine . Salata romana o rupem cu mana , iar de la varza kalettes rupem frunzele ofilite. Apio il taiem in bucati mai mici . Intr-un wok sau o tigaie punem 2 linguri ulei si cand este incins calim apio si varza kalettes pana se inmoaie

    0 comentarii

  • Salata de vinete

    Vinetele se spala si se inteapa din loc in loc cu o scobitoare si se dau la cuptor pt o ora, intorandu-le pe toate partile. Se poate coace si pe aragaz in eu am aragaz cu plita si nu pot. Dupa ce s-au copt(trebuie sa fie moi) le decojim de coaja(taiem

    0 comentarii

  • Salata de spanac, valeriana cu mozzarella si portocala

    Se spala spanacul si valeriana sub jet de apa rece. Se lasa la scurs cateva minute, intr-o strecuratoare. Se curata o portocala de coaja, se taie feliute sau cuburi. Cealalta portocala se stoarce de suc. Se asaza intr-un castron spanacul si valeriana,

    0 comentarii

  • Salata de boeuf

    Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii si muraturile si le punem intr-un vas mare. Amestecam bine cu mustarul, sare si piper. Pregatim maioneza: se amesteca intr-un vas galbenusul de la un

    0 comentarii

  • Salata de fasole alba cu masline

    Fasolea alba se fierbe schimndu-se 3-4 ape. In ultima apa se pune si sare. Dupa ce a feirt se scurge si se adauga ulei. Ceapa se taie felii, se sareaza, se lasa sa stea o ora se stoarce, se scurge si se adauga fasolea impurena cu uleiul, otelul, piperul,

    0 comentarii

  • SALATĂ À LA RUSSE

    Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva. Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare. Se

    1 comentariu



Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: