Se curata pestii de solzii si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, inclusiv pe dinauntru.
Puneti pestii astfel pregatiti intr-o tava mai inaltuta, adaugati uleiul, ketchup, zeama de la portocala, marul feliat, jumatate din usturoi taiat felii subtiri, foile de dafin si 1/2 de lamaie taiata felii pe care le introduceti putin sub opercul (osul care acopera branhiile). Adaugati un litru de apa, peperoni taiati bucati si cateva frunze de telina si patrunjel.
Pudrati cu putin piper, cimbru si boia si dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu 15 minute, apoi inca 15 minute la foc mic. Udati din cand in cand pestii cu zeama din tava.
Scoateti tava si lasati-i sa se racoreasca putin. Puneti-i pe un platou, impreuna cu fructe si zeama din tava, decorati cu fasiute de ardei rosu, peperoni si usturoi din tava.
Se servesc cu garnitura de cartofi natur, mujdei de usturoi si cate o bucata de lamaie.
O mancare usoara si simplu de preparat. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii