Se da nuca prin masina de tocat apoi se amesteca cu o cana de zahar si scortisoara. Se desfac cate 2 foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presara nuca pe toata suprafata foilor si se ruleaza. Se aseaza toate rulourile in tava, se taie in bucati potrivite si se dau la cuptor la foc potrivit. Din zaharul ramas si apa se fierbe un sirop din care se toarna jumatate in tava cand s-au rumenit foile si se dau din nou la cuptor. Siropul ramas se toarna la sfarsit avand grija sa nu scada complet.
Ca desert.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii