autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Saramura de macrou

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata macroul si se taie pe sira spinarii.


Se pune intr-un vas cu sare si se lasa putin. Intre timp se pune cam 1 litru de apa la fiert cu o lingurita de sare si se curata 5 catei de usturoi se taie marunt si se pun in apa.


Se iau doua rosii si un ardei gars care se taie si se pun si ele in apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.


Intre timp se pune pe gratar macroul si se prajeste. Cand este gata, se pune intr-un vas (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune verdeata taiata marunt.


Se lasa vreo 10 min sa se linisteasca si apoi se serveste.


Se poate servi atat cald, cat si rece

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    cornel moldoveanu , 03 iulie 2010

    toate retetele trebuie sa cuprinda si calorii ,hidrati, proteine, lipide, etc

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • macrou
  • rosii
  • usturoi
  • ardei gras
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Fara foto

cornel moldoveanu

toate retetele trebuie sa cuprinda si calorii ,hidrati, proteine, lipide, etc

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste