Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu
sare, piper, condimente pentru carne de pui.
O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.
Intre timp pregatim saramura.
Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:
usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat
rondele, cateva boabe de piper, sare,
vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.
Punem amestecul pe foc si-l lasam
sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele.
Cand carnea este gata o bagam si pe ea in
vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,
doar cat sa se patrunda putin.
Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii