Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins aluatul pe masă și l-am tăiat fâșii de diferite dimensiuni.
Am uns tava cu niște margarină/unt ca să nu se prindă și să se prăjească prea tare.. deșii sunt bune și cele crocante. Între timp am încălzit cuptorul la 180-200grade Celsius. Am amestecat gălbenușul cu sare după care am uns sărățelele cu o pensulă, apoi am presărat chimen. Am dat tava la cuptorul încălzit și le-am lăsat cam 10-15minute, când au căpătat culoarea pe care am vrut-o le-am scos și le-am așezat într-un bol, nu au apucat să se răcească că s-au și păpat.. așa că tind să cred că au fost bune mai ales că s-au mai cerut..
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii