autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Sarbusca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat.


Se poate servi cu mamaliguta

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 cesti de zer de alesul untului
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

2 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

26 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe