autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Sarbusca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o ceapa, un morcov, un patrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat.


Se poate servi cu mamaliguta

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 cesti de zer de alesul untului
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de legume

Ciorbita de legume

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii . Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe