autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Sarbusca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o ceapa, un morcov, un patrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat.


Se poate servi cu mamaliguta
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Sarbusca

Cartofii daca sunt noi se curata prin razuire sub jet de apa. Se taie in bucati nu foarte mici, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Sarbusca bucovineana

Morcovii si patrunjelul se taie in bucati iar ceapa se toaca marunt folosind tocatorul Heinner. Se

4 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 cesti de zer de alesul untului
  • verdeata

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2126 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi. Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe