Se aleg foile de varza,se toaca carnea de porc,se adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, sarea, piperul, orezul ales de impuritati si spalat si se amesteca bine compozitia.
Se impaturesc sarmalele, se asaza in cratita, punem cimbrul,foile de dafin,bulionul si kaizerul (un rand de kaizer pe fundul vasului si un rand deasupra).
Se pun la fiert la foc mic cca. 3-4 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii