Se toaca ceapa si se pune la calit, se adauga pasta de tomate si se lasa la racit.
Intr-un bol se pune carnea tocata, orezul,oul,ceapa calita si se condimenteaza cu sare si piper. Se formeaza apoi sarmalutele.
Din foile mari de varza se fac cuiburile astfel: se pun 4 sarmalute,o bucata de costita,una de sunca si o bucata de carnat, apoi se ruleaza bine.
Pe fundul oalei se asaza varza, apoi foi de dafin si cimbru.Se asaza cuiburile de sarmalute si restul de afumatura.
Se fierb la foc mic 3 ore. Dupa 2 ore se adauga sucul de rosii si se mai fierb o ora de preferat la cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii