Intr-un vas, punem carnea cu oul, boia, piperul, putina sare. Adaugam ceapa curatata, spalata, tocata marunt, orezul spalat si scurs de apa. Amestecam totul bine, apoi cu lingura luam din compozitia obtinuta, asezam pe cate o frunza, rulam formand sarmalele. Am preparat cam 28 de sarmalute. Pe fundul unei oale punem cateva frunze de vita-de-vie, apoi asezam circular sarmalele, patrunjelul, mararul, adaugam bulionul, completam cu apa sa fie acoperite sarmalutele si fierbem la foc domol cam 2 ore. Se servesc calde cu smantana. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii