Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina topita si laptele. Torni copmpozitia intr-o forma de savarina unsa cu ulei si o coci la foc potrivit (prima la 150 grade si dupa micsorezi la 100 grade). Intre timp, pui la fiert zeama de compot cu 3 linguri de zahar si cand s-a format un sirop il dai deoparte si adugi lichiorul. Scoti prajitura, tai partea de sus si insiropezi bine ambele parti dupa care umpli cu frisca(abia dupa ce s-a racit blatul). Deasupra torni glazura si lasi prajitura la rece. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii