autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Scoverzi delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 5 / 190 grade Celsius.


2.


Se topeste untul intr-o cratita se se adauga zaharul si siropul.


3.


Se ia de pe foc si se adauga fiertura de ovaz, faina si ghimbirul macinat.


4.


Se toarna amestecul intr-o tava de copt unsa, de dimensiunea 20 cm x 20 cm, si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.


5.


Se coace 20 minute, se lasa sa se raceasta, apoi se taie prajitura in bucati dreptunghiulare.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 100 g de zahar brun topit
  • 4 linguri de sirop auriu
  • 250 g fiertura de ovaz
  • 50 g faina
  • 1 lingurita de ghimbir macinat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Monica

Omleta de crevete perfecta

1. Pe un fund, se zdrobesc crevetele cu spatele unei linguri de lemn pana cand se formeaza o pasta.

5 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Festin de pui " a la Fiji "

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sandwich

1. Se taie chifla in jumatate. 2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru

6 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Mar copt cu cus-cus si coacaze

Mar copt cu cus-cus si coacaze

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se fierbe cus-cus-ul timp de 8 minute apoi se strecoara. Se macina alunele si migdalele

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Eu am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea pe care am scris-o mai sus (aluatul se poate framanta si cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje