autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Scoverzi delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 5 / 190 grade Celsius.


2.


Se topeste untul intr-o cratita se se adauga zaharul si siropul.


3.


Se ia de pe foc si se adauga fiertura de ovaz, faina si ghimbirul macinat.


4.


Se toarna amestecul intr-o tava de copt unsa, de dimensiunea 20 cm x 20 cm, si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.


5.


Se coace 20 minute, se lasa sa se raceasta, apoi se taie prajitura in bucati dreptunghiulare.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 100 g de zahar brun topit
  • 4 linguri de sirop auriu
  • 250 g fiertura de ovaz
  • 50 g faina
  • 1 lingurita de ghimbir macinat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Monica

Festin de pui " a la Fiji "

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Paianjeni de ciocolata

1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot

1 vot    3 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Sandwich

1. Se taie chifla in jumatate. 2. Se pun cele doua jumatati de chifla in prajitorul de paine pentru

6 voturi    3 comentarii
10 min
Sandviciuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Salam din cozonac glazurat cu ciocolata

Salam din cozonac glazurat cu ciocolata

Pentru ca mi-a ramas cozonac am facut un salam glazurat cu ciocolata din el. Reteta cu mici modificari este din cartea "Delicii in bucatarie".

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cozonaci fara framantare

Cozonaci fara framantare

1.Cerneti faina si o puneti intr-un castron, apoi faceti in mijloc o “gropita” in care puneti drojdia, 1 lingura de zahar, 2-3 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse