autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

scrumbie in folie de aluminiu la gratar

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2006

Ingrediente
4 scrumbii ,4 rosii ,4ardeii ,2 capatani de usturoi,.1 legatura patrunjel ,ulei ,concentrat de legume (delikat sau altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

56 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se spala.


Se pune pe folie un pat de rosii si ardei ,apoi se pune pestele ,se presara delicat se unge cu usturoi (FACUT MAIONEZA).


Se pune anca un strat de rosii si ardei si se ruleaza pestele in folie. Se pune pe gratar 20-25 minute anvartindul pe gratar. POFTA BUNA

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

56 voturi

Ingrediente

  • 4 scrumbii ,4 rosii ,4ardeii ,2 capatani de usturoi,.1 legatura patrunjel ,ulei ,concentrat de legume (delikat sau altceva)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de marius cristinel natarasu

Tocanita de ceapa

Ceapa se toca marunt si se pune la foc cu aripiorele, uleiul, apa, dafinul si bulionul. Se lasa

126 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

peste marinat (usor )

Pestele se curata de intestine si cap, se pune la desarat 1h-1h30min (dupa gust). Apoi, se pune

77 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu peste

saramura de peste

Pestele se curata, se portioneza (dupa preferinta), se pune la copt. Se pun la fiert 5-6l apa

252 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua