autor:

Cely Snijec

» » Aperitive cu peste

Scrumbie marinata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori, o frecam cu otet si condimente, Adaugam scrumbia portionata.


Amestecam si asezam salata in borcane,


alternativ:ceapa,peste, felii de lamaie. doreste, poate sa adauge si masline, Noi serivi salata ornata cu masline.Lasam cateva ore, dupa care se poate servi salata.Poate sa stea la frigider cateva zile.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Ador pestele, o bunatate desigur!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

    Sunt sigura ca are un gust deosebit, mai ales pentru cei ce prefera pestele. Felicitari draga mea !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • o scrumbie
  • 3 cepe albe
  • 3 linguri otet
  • o lingura ulei de masline
  • boabe de piper, si enibahar,foi de dafin
  • fateva felii de lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Salata de varza cu somon

Varza tocata marunt,se framanta cu sare si zahar. Se asezoneaza cu un dressing obtinut din ulei si

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ador pestele, o bunatate desigur!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Minitort cu pate de macrou

Minitort cu pate de macrou

Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Crema de mascarpone cu ton

Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

0 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu peste