autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Sfecla rosie la otet

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala sfecla si se fierbe.


Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

165 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. sfecla rosie
  • o ceasca otet
  • 3 cesti apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

6 voturi    0 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

215 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Ardei copti la borcan

Ardei copti la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei in cratita, deoarece apoi ii veti pune

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Zacusca de hribi

Zacusca de hribi

Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Se scurg bine si se maruntesc in robotul de bucatarie sau masina de tocat. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi