autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Sfecla rosie la otet

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. sfecla rosie, o ceasca otet, 3 cesti apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

165 voturi

Mod de preparare

Se spala sfecla si se fierbe.


Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.

-->
Retete
Alte retete din Conserve si muraturi

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.

16 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Conserve si muraturi

Castraveti bulgaresti

Se incepe cu spalarea si sterilizarea borcanelor. Castravetii se spala si li se taie capetele. In

47 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

165 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. sfecla rosie
  • o ceasca otet
  • 3 cesti apa

Raporteaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

15 voturi    3 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

170 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Se spala ardeii si se curata de codita si de seminte si se taie cubulete la cutit. Se face un sirop din otet fiert peste care se aduga

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca de dovlecei

Zacusca de dovlecei

Dovlecelul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o mana de sare grunjoasa si se lasa deoparte. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi