autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Sfecla rosie la otet

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. sfecla rosie, o ceasca otet, 3 cesti apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

165 voturi

Mod de preparare

Se spala sfecla si se fierbe.


Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.

Retete
Alte retete din Conserve si muraturi

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.

14 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Conserve si muraturi

Ardei copti la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei

37 voturi    23 comentarii
3h
Conserve si muraturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

165 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. sfecla rosie
  • o ceasca otet
  • 3 cesti apa

Raporteaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

14 voturi    3 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

170 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Ardei iuti ciresica in otet

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gogosari in otet

Gogosari in otet

Se spala,se curata si se taie in sferturi gogosarii. Saramura Punem intr-un vas 3 litri de apa peste care adaugam otetul,zaharul,sarea,,piperul

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi