Intai taiem sferturile bucatele mici si le punem intr-o marinata facuta din ulei de masline suc de lamaie si usturoi si ramura de rozmarin si thimin.
Se lasa o ora la frigider sa se marineze.
Intr-e timp fierbem pastele in apa cu sare -al dente.
Intr-o tigaie mare sau woc incalzim putin ulei de masline si prajim bucatelele de carne pina isi schimba culoarea si luam deoparte.In aceiasi tigaie prajim ceapa si adaugam bucatele de cartof dulce,si de bostan,se amesteca bine si se adauga pastele fierte si se amesteca impreuna se prajesc putin si se adauga bucatile de carne se amesteca totul impreuna dupa care se adauga mazarea si se adauga si putina sare la gust.Se lasa putin sa se impreuneze gusturile si inainte de a rasturna pe o farfurie mare se adauga cele 2linguri de harisa sau cit doriti -fiecare dupa gust harisa este foarte iute.Se serveste cald si este o combinatie minunata de legume cu paste si carne si un colorit deasemenea minunat.Minunata ptr copii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii