Se incalzeste o tigaie adanca si se toarna 3-4 linguri ulei de masline si se prajeste ceapa usor sa fie aurie se adauga pastaiele -daca sunt proaspete trebuie fierte 10 minute in apa cu sare.-eu am folosit congelate, sint fragede.
Se adauga ardeiul si se prajeste usor dupa care se adauga mazarea -daca este proaspata trebuie fiarta 10 minute in apa cu sare-se continua prajirea cateva minute dupa care se adauga branza sfaramata-se da la gust.-se adauga si rosiile uscate taiate cuburi.
Cand legumele sau inmuiat putin se niveleste suprafata mancarii si se adauga 2 oua ptr fiecare persoana, se acopera cu capac si se lasa pe foc potrivit pana oul se coaguleaza si albusul s-a format.
Se serveste o portie pentru fiecare, oul cuprinzand legumele sub el.
Este o mancare gustoasa potrivita la un pranz usor ptr zilele calduroase.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii